Ticketshop

Muziek

21 jul
Weer wat nieuwe clips om het weekend mee in te knallen
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Yes! We zijn back met nieuwe viddy’s! JAY-Z heeft een nieuwe met Damian Marley. Best een toffe als je het ons vraagt. Angelo King (die bij ons op het festival staat!) heeft ook een nieuwe clip uit. Het is de SFB remix van ‘On Lock’. Lekker nummertje, beetje een standaardvideo. Dan hebben we Yung Internet (die OOK bij ons op het festival staan, wat een feest!) met één van de meest professioneel ogende clips die we tot nu toe van ze hebben gezien. Heel tof.

Musiq Soulchild zal misschien niet iedereen wat zeggen, maar neem maar van ons aan dat die naam garant staat voor kwaliteit. Zo ook nu dus. ‘Simple Things’ is heerlijk ouwerwetse arrenbie om op te glijden. Tyga, iemand die we niet per se mogen, maar om wiens muziek we gewoon niet heen lijken te kunnen, is terug. Voor ‘Move To L.A.’ heeft hij de hulp van Ty Dolla $ign ingeschakeld en zoals we al zeiden, we kunnen gewoon niet om hem heen ofzo.

French Montana laat er geen gras over groeien en dropt gewoon twee video’s in een week. Eentje met Chinx en eentje met TheWeeknd. Kies zelf maar welke je toffer vindt. Kid Ink is yoga-instructeur in zijn nieuwe clip. Wij zijn echter niet helemaal overtuigd. Het nummer zelf is wel weer nice. Net zoals dat nummer van Lloyd. Ook weer zo’n R&B-glijer. We sluiten typisch vunzig af met de nieuwe van Kranium met Ty Dolla $ign, die zo’n beetje elke week wel terug lijkt te komen, potjandorie zeg..

 

 

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden