Ticketshop

Muziek

30 jun
Wat video’s om je weekend mee in te luiden
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

We hebben weer een kleine reeks viddy’s voor je verzameld. Onze Redder Kendrick Lamar blesst ons met een clip voor ‘ELEMENT.’ Zoals iedereen op social media waarschijnlijk al gezegd zal hebben: he made it look sexy.

Dej Loaf dropt ook iets op en top zomers. Je begint spontaan terug te verlangen naar die twee weken zomer die we hier net achter de rug hebben. Heerlijk.

Twee keer Future in deze lijst. ‘Pie’ met Chris Brown is volgens ons het lekkerdere nummertje.

Calvin Harris heeft een clip geschoten voor ‘Feels’ met Pharrell Williamsn, Big Sean en Katy Perry. Calvin lijkt een beetje op een winning streak de laatste tijd, of niet? Man, man, man…

De nieuwe van ChildsPlay met Mula B en IliassOpDeBeat heeft een video gekregen. Een gedeelte daarvan is geschoten tijdens hun set bij ons op Paaspop. Kan je verder niets mee, maar is toch een leuk weetje.

Oh, ja! Eén van de heetste en vunzigste deuntjes van het moment heeft gewoon een videoclip. Een heerlijk foute ook. Nu je de titel en de artiest weet, kun je ‘m op je gemak beluisteren en uit je hoofd leren. We verwachten dat iedereen tijdens het festival het juiste aantal tamtam’s mee kan blèren.

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden