Ticketshop

Video

23 jun
Wat video’s om je week mee af te sluiten
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Back at last, onze selectie video’s voor de week. Met deze week ‘Blue Cheese’ van 2 Chainz en Migos. 2 Chainz heeft een nieuw album uit dat wij nog niet hebben beluisterd, maar het schijnt goed te zijn. Ga dat dus even checken als het je ding is.

SZA heeft de tweede video van haar net uitgebrachte album CTRL gedropt. ‘Drew Barrymore’; een nummer dat verder niets met Drew Barrymore te maken heeft, maar als de heldin die ze is, maakt ze toch een cameo. De video is geregisseerd door Dave Meyers, die ook HUMBLE van Kendrick Lamar regisseerde, dus dat belooft wat! Vergeet de review van CTRL die Thijs voor ons geschreven heeft niet te checken!

Ook Kali Uchis heeft wat nieuws voor je: ‘Tyrant’ met Jorja Smith. Heerlijk nummertje.

Kap G komt ook met vuur voor de zomer en dropt ‘I See You’ met Chris Brown. Een beetje een standaard dj Mustard-achtige beat, maar dit klinkt waarschijnlijk heerlijk tussen half 1 en 1 als de dansvloer voller begint te raken.

Het nieuwe album van Vince Staples, Big Fish Theory, is vanaf vandaag verkrijgbaar. De eerste viddy is met Ty Dolla $ign.

 

En Combined Culture heeft ter ere van de verjaardag van onze Kendrick een korte film geproduceerd die ge├»nspireerd is door zijn single ‘LUST.’ Ze omschrijven het zelf als volgt:

The film revolves around the life of a stereotypical black man. In him trying to do all of the things that are detrimental to him, he essentially writes his own death wish. Before he can make a change to his ways, it’s too late.

Kinda tragisch dus.

Als laatst, but zeker not least: de nieuwe clip van dj Abstract met Adje, Dio en Crooks. #ABSTRACTPOWERSEASON is begonnen jongens. Elke maand een nieuwe single en dit is de eerste.

 

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden