Ticketshop

Muziek

7 jul
Luid je weekend in met nieuwe video’s van Ray Feugo, Bizzey en meer
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

De werkweek is weer voorbij en dat betekent dat we gaan afsluiten met wat nieuwe videoclips! Om er lekker in te komen, zeg maar. Eerst de nieuwe van Bizzey. Vies nummertje dit. Wij voorzien mayhem in de club.

Ray Feugo, die gekke SMIB’er, heeft ook een nieuwe clip voor jullie. ‘Kut’. Het nummer is allesbehalve kut. Sterker nog: wij voorspellen een gekke turnup op het festival. Wat jullie?

We gaan lekker verder met SFB. Hun nieuwe album 77 Nachten is uit en daar hoort natuurlijk een single bij. Ze worden bijgestaan door Ronnie Flex. Hadden we al gezegd dat hij gaat afmaken op het festival? Niet? Bij dezen dan…

Je favoriete rappende Turk is back met vuur. De beat is, net als bij die single van Bizzey hierboven, van de geniale Yung Felix. Het resultaat mag er zeker zijn.

Vic Mensa heeft opgehookt met Pusha T op een beat van Pharrell. Old school grimey beat van Pharrell. We like!

The Story Of O.J. van JAY-Z’s 4:44 is niet meer Tidal exclusive. Alsjeblieft.

Puna.nl laat weten dat de Belgische rapper Damso onlangs zijn album IPSÉITÉ uit heeft gebracht en dat hij een clip heeft gedropt voor ‘Θ. Macarena’. Wij vinden het wel wat hebben.

Even wat dancehall! Van Charly Black, de hitmachine.

En we sluiten af met een akoestisch nummertje van Linda Schöne. Lijkt wel of deze editie in het teken staat van het festival. Dit was niet expres hoor! Maar we klagen niet..

Prettig weekend!

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden