Ticketshop

Huishoudelijk

14 jul
6 acts die je sowieso niet mag missen op de zaterdag van Vunzige Deuntjes Festival
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

We zijn dit jaar extrééém trots op de line-up die we voor jullie klaar hebben staan. Het is natuurlijk niet niks om De Jeugd van Tegenwoordig, één van de grootste Nederlandse acts ooit, op je festival te hebben. Dus ja, daar lopen we graag mee te koop. Maar naast de acts die jullie ondertussen misschien van ons gewend zijn zoals Jonna Fraser, Ronnie Flex, Equalz en Yung Internet, hebben we ook nog zoveel pareltjes voor jullie. Namen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, maar waarvan je misschien wel hartstikke fan wordt als je ze eenmaal hebt gezien. Geloof ons maar. Artiesten zoals…

Linde Schöne

Linde Schöne is één van de boekingen waar we het meest trots op zijn. Ze was één van de beloftes van Eurosonic/Noorderslag dit jaar, daarom is het mooi om te zien dat ze die belofte meer dan waar heeft gemaakt en dat het grote publiek dit ook erkent. Met een uitverkocht optreden in Paradiso en een lovende James Worthy. Ze maakt ook gewoon goede muziek, dus wat wil je nog meer? Zeggen dat je erbij was natuurlijk. Ze is vanaf 16.00u te bewonderen op onze live stage.

Cookachoo

Coockachoo is echt zo’n act die je dan toevallig op een festival ziet, maar waar je op slag verliefd op wordt omdat het zo awesome is. En dat is dan volledig terecht, want het is ook awesome. Plus: ze maken graag aparte videoclips en je kan niet haten op zulke creativiteit. Ze zijn vanaf 15.00u te zien bij Fiesta Macumba. Oh, en shoutout naar Anne-Fay voor het altijd rocken van de beste outfits.

Juan Beukeboom

Juan Beukeboom is het baile funk-alterego van Koenraad, een dj die graag verder kijkt dan alleen Europa en de VS als het gaat om muziek. Hij is dan ook één van de drijvende krachten achter Wereldwijs samen met onze eigen Gurney-Champion. Juan zal live te z’n ding gaan doen op onze (verrassing) live stage. Wees daar om 20.30u om niets te missen.

Fano

Als de naam Fano je niets zegt, ben je niet vaak genoeg bij onze clubavonden. Samen met onder andere Abstract en HATO is Fano namelijk verantwoordelijk voor de sound die vaste vunzigerds ondertussen herkennen als typisch Vunzige Deuntjes. Daarom vonden we het ondertussen tijd voor een beetje officiële erkenning. Bij dezen dus. Wij zijn fan, nu jullie nog. Zie hem vanaf 16.05 tussen Ronnie Flex en Jonna Fraser in gesandwicht shinen op de main stage.

Zwarte Koffie

Zwarte Koffie heeft er dit jaar voor gekozen om naast hun eigen dj’s geen enkele andere act te boeken. Gewaagd, maar de plannen liegen er dan ook niet om. Elk uur een ander thema, dus er zit vast ook wat voor jou tussen. Kies een uurtje, trek wat vrienden mee en ga los!

Martien V.

Over The Moon en Crossovers zullen jullie dit jaar voorzien van house op ons festival. We snappen dat het merendeel van jullie niet komt voor de house, maar als je er eenmaal bent, kun je best een kijkje nemen, toch? Als dit overtuigend genoeg klinkt, raden we je aan Martien V. te gaan checken. Ja, ze moet openen, maar ze draait echt hele lekkere en vooral toegankelijke house. Niet te moeilijk en lekker chill. Mocht je in een gekke bui verkeren of van de zenuwen gewoon vroeg wakker zijn, is zij zeker een aanrader. 12.00u dus bij Crossovers en Over The Moon. Mocht 12.00u te vroeg zijn voor je kunnen we ook Gideon Fierman en Friend Within aanraden. Zij vertonen respectievelijk om 16.30u en om 18.45u hun kunsten.

 

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden