Ticketshop

Huishoudelijk

17 jul
6 acts die je sowieso niet mag missen op de zondag van Vunzige Deuntjes Festival
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Voor het weekend hebben we een lijstje gedropt met acts die misschien wat minder opvallen op de line-up van ons festival, maar waarvan wij wel vinden dat je ze een kans moet geven. We hebben ze niet voor niets geboekt natuurijk. Hint, hint… Anywho, het vorige lijstje ging over de zaterdag, maar we hebben twee dagen vol geprogrammeerd. Vandaag gaan we de zondag dus even bespreken en welke elke acts je die dag sowieso niet mag missen.

Amartey

Deze schijnbare alleskunner is on the rise en je kan er gewoon getuige van zijn. Hij staat als host op de AfroLosjes stage, maar ook als optredend artiest. Om de tweede variant mee te maken, is je aanwezigheid om 16.15u vereist. Be there!

Yung Feurich

Als de naam Yung Feurich je niets zegt, ben je waarschijnlijk niet vaak in Rotterdam. Geeft niets, wij zijn er zelf ook niet heel vaak. Toch is Yung Feurich een naam die je moet onthouden. Verwacht het onverwachte van deze creatieve geest. Als dj laat hij zich als één van de weinigen niet beperken tot genres. Als je erop kunt dansen, draait hij het voor je. De zondag van het festival is hij live te bewonderen met zijn eigen muziek. Wij kunnen niet wachten!

De Cultuur

Ok, full disclosure: de producer van De Cultuur, Diederik Kuipers, heeft bij ons stage gelopen dus wij zijn misschien ietwat bevooroordeeld. Doet verder niet af aan hoe goed ze zijn. Noisey is namelijk ook fan. Mocht je echter het gevoel hebben dat hier sprake is van enige voortrekkerij, weet dan in elk geval dat we er tenminste eerlijk over zijn. Check de mannen vanaf 16.00u bij Hippe Types B, de stage die Amsterdam het meest represent die dag.

De Nachtdienst

De Nachtdienst is zo’n beetje de bekendste undergroundband die er momenteel rondloopt. Het wordt tijd dat we daar verandering in brengen en laten we daar op zondag 30 juli eens mee beginnen. 18.30u bij de live stage. Wees daar en like daarna de pagina, want ze gaan sowieso indruk op je maken. De Nachtdienst moet de bekendste band van Nederland worden!

Jayh met Deuxperience

We gaan hier niet voor je liegen: Jayh is één van onze, zo niet onze favoriete artiest om te boeken, punt. Hij weet er altijd een gezellig feestje van te maken, hij krijgt de crowd al-tijd mee, hij is gewoon geweldig. Daar hoeven we verder niet te veel woorden aan vuil te maken. Daarom zijn we ont-zet-tend benieuwd naar zijn show met Deuxperience. Kan alleen maar beter worden met live muziek, toch? Ook nu al het gevoel dat dit het optreden van het jaar gaat worden? Wees dan 15.50u bij de main stage.

DJ Turne

Always underestimated, never duplicated. Dj Turne is de favoriete dj van je favoriete dj. Hij kan alles wat een dj hoort te kunnen en meer. Hij heeft geopend voor en opgetreden met grootheden als Snoop Dogg, LL Cool J, Black Eyes Peas en De La Soul. Hij zal jullie het gehele weekend tussen alle live acts van muziek voorzien en we vonden dat wel het vermelden waard. Ga langs, geef ‘m props of een knuffel en zeg maar dat wij je gestuurd hebben.  Zowel zaterdag als zondag dus de hele dag bij de live stage.

Tot zondag!

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden