Ticketshop

Nieuws

17 aug
Enkele vacatures op een rij
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Zoek je werk? We got you. Nou ja, we doen ons best. Dit is wat we deze week aan vacatures zijn tegengekomen.

Chicago Social Club

Chicago Social Club zoekt een hoofdprogrammeur; iemand met een visie, breed netwerk, kennis van wat er speelt in de nacht en iemand die de Soos begrijpt en die zich het progamma eigen kan maken. Kortom een van de leukste functies in het nachtleven…don’t sleep! Stuur je motivatiebrief en CV naar joris@chicagosocialclub.nl. Lees hier meer.

Bitterzoet

Bitterzoet zoekt leuke dames met horeca ervaring Iemand waarbij gastvrijheid en vriendelijkheid vanzelfsprekend is. Iemand die zelf het perfecte maatje kan schenken. Iemand die tegen nachtelijke uren kan.

Mail je je sollicitatie met cv, motivatie en foto naar lisa@bitterzoet.com

Red Light Radio

Red Light Radio zoekt nieuwe stagiair(e)s. Vanaf September, minimaal 3 mnd / 30 uur p/w. Interesse? Mail: info@redlightradio.net

Sugarfactory

Bij de Sugarfactory zijn ze op zoek naar glazenhalers en toiletdames of heren! Mail naar barflies@sugarfactory.nl.

Armada Music

Wij zoeken een kandidaat met minimaal 2 jaar werkervaring als receptionist(e) die zich prettig voelt in een dynamische omgeving en goed kan multitasken. Inzicht en het kunnen stellen van prioriteiten zijn de kernwoorden in deze functie. Je stelt je dienstbaar op ten opzichte van je collega’s en zorgt voor een warm welkom voor bezoekers van Armada Music. Lees hier meer.

 

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden