Ticketshop

Nieuws

28 mrt
Arrestaties in moordzaak Djordy Latumahina
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Volgens de Telegraaf is het vrijwel zeker dat de aanslag die op 8 oktober vorig jaar het leven kostte aan de 31-jarige dj Djordy Latumahina een vergismoord was.

Djordy, ooit onderdeel van het collectief Tjoller Inc. en later mede-oprichter van Concept385, werd geliquideerd in de parkeergarage van een appartementencomplex aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam, waar hij met zijn vriendin en tweejarige dochtertje woonde. Hij was vrijwel op slag dood, zijn vriendin Cher Risha raakte zwaargewond en is nog altijd aan het revalideren. Hun dochtertje was er helaas ooggetuige van.

De politie en het openbaar ministerie hielden in eerste instantie alle mogelijkheden open, maar stuitten al snel op sterke aanwijzingen dat de aanslag een gruwelijke misrekening van de daders was. Djordy en zijn vriendin reden in dezelfde zwarte Mini als een inwoner van het complex, die contacten onderhoudt met personen uit het criminele milieu. De vriendin van deze persoon schijnt enigszins op de vriendin van Djordy te lijken.

De daders stonden in de parkeergarage te wachten en zullen waarschijnlijk hebben gedacht dat hun doelwit in de zwarte Mini zat. Djordy had geen schijn van kans toen hij met een automatisch vuurwapen werd doorzeefd.

De recherche houdt rekening met meer aanhoudingen en toont vanavond beelden van de aanslagplegers bij het programma Opsporing verzocht. Voor tips die leiden tot meer resultaten in het onderzoek is een door het openbaar ministerie een beloning uitgeloofd.

Via Telegraaf

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden