Ticketshop

Muziek

30 mrt
Lees hier alles over dj Puffy die ons komt vergezellen tijdens Mysteryland
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Gisteren hebben we onze line-up voor Mysteryland bekend gemaakt en het zal de oplettende kijkers waarschijnlijk wel zijn opgevallen dat daar een naam tussen stond die een beetje als een vreemd eend in de bijt voelde tussen onder andere AbstractPhalerieau, Johnny 500 en The Partysquad, namelijk dj Puffy. Wie is dj Puffy en waarom staat hij op onze stage tijdens Mysteryland? Dat gaan we je nu haarfijn uitleggen!

Wat achtergrond

Laten we beginnen bij het begin. Z’n ouders hebben hem op 20 november 1991 Andre Parris genoemd en dat was op Barbados. Als Barbados je bekend voorkomt, ondanks dat je er zelf nooit bent geweest, kan dat komen door Rihanna die er ook haar roots heeft. Zijn hele familie is of was bezig met muziek, dus eigenlijk was het bijna voorbestemd dat hij daar ook iets mee zou gaan doen. Op een nacht meldde hij zich als doodnormale tiener aan om te draaien op een carnavalsfeestje nadat de ingeroosterde dj niet kwam opdagen. Daar trok hij de aandacht van Matthew “Fewwture” Ashby, die hem later tekende bij zijn agency. De rest is geschiedenis, zoals men dat vaak zegt.

De crème de la crème

Dj Puffy is sinds afgelopen december RedBull Thre3Style World Champion. Dat wil zeggen dat hij zich momenteel tot ‘s werelds beste dj’s mag scharen. Dat is natuurlijk al reden genoeg om iemand te boeken, maar de reden dat wij hem hebben geboekt is dat hij ook nog eens echt bij Vunzige Deuntjes past. Check het filmpje hieronder anders even, wij wachten wel.

Het is even belangrijk dat je beseft dat hij natuurlijk niet altijd zo draait, want dan heb je uiteraard helemaal geen tijd om te dansen, zo snel als dit in elkaar gemixt wordt. Dit is puur om te laten zien wat deze held in huis heeft. Puffy is een meester in het fuseren van Caribische stijlen met mainstream hits en underground toppers en er valt niet te ontkennen dat Puffy een natuurlijke track-selectie heeft die heel erg aansluit bij wat je van ons gewend bent.

Wat wapenfeiten

Dj Puffy heeft onder andere gedraaid voor Omarion en Rick Ross en wij zijn ontzettend trots dat hij ons komt vergezellen op ons debuut bij Mysteryland. Wil je dit ook niet missen? Haal hier dan nog snel een kaartje!

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden