Ticketshop

Muziek

4 aug
We sluiten de week weer af met nieuwe video’s
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Vorige week waren we druk bezig met de laatste voorbereidingen van het festival, daarom is de editie van afgelopen week non-existent. De nieuwe clip van Kendrick Lamar en Rihanna konden we echter niet onthouden.

Rockster Ronnie Flex heeft ook een nieuwe clip gedropt samen met Sevn Alias. De video doet heel erg denken aan ‘Yamborghini High’ van A$AP Mob, maar in alle eerlijkheid.. Ronnie mag dat.

SBMG komt wederom met vuur. Pull up game strong!

Dennis Graham vader van Aubrey Graham aka Drake is muzikant (Drake heeft die artiestgenen ergens vandaan, ja) en die dropte afgelopen week ook een clip ‘Kinda crazy’. Het nummer zelf is kinda lekker wel.

SZA is ook weer back met een nieuwe clip. ‘Supermodel’. SZA staat trouwens in het voorprogramma van Byrson Tiller in AFAS Live op dinsdag 24 oktober.

Major Lazer hebben een clip gedropt voor de Braziliaanse track Sua Cara van hun Know No Better EP. De productie verzorgd is Hollands eigen Boaz van de Beatz en Afro Bros. De track is megapopulair in Brazilië: de clip behaalde in 22 uur al 16,5 miljoen views. Major Lazer is al enigszins bekend met werken met Nederlanders, want Pon De Floor van hun eerste album is (mede) geproduceerd door AfroJack.

Nigeriaanse popster Davido bracht vrijdag zijn nieuwe single Pere uit en werd daarop bijgestaan door Rae Sremmurd en Young Thug.

Bizzey, Yung Felix en Josylvio hebben weer wat voor jullie gedropt voor in de clubs. Als het melodietje je bekend voorkomt, kan dat kloppen. Ze gebruiken namelijk deze sample.

Verder: Ne-Yo; Fetty Wap; Fat Joe met Dre; Ty Dolla $ign met Lil Wayne en The-Dream; en een leuke liveversie van French Montana en Swae Lee’s Unforgettable bij Jimmy Fallon met allemaal leuke dansende kids, yay!

 

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden