Ticketshop

Muziek

18 apr
Één van Kendrick Lamar’s producers maakt gewoon beats met z’n iPhone
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Eén van de tracks van het nieuwe album van Kendrick Lamar, PRIDE, is geproduceerd door Steve Lacy. Als de naam Steve Lacy je niets zegt, kan dat heel goed kloppen. Deze achttienjarige producer is misschien muzikaal, maar nog niet heel bekend. Toch heeft hij al een cv waar je u tegen zegt. Hij heeft, zoals gezegd, een track geproduceerd op het laatste album van Kendrick Lamar. Hij heeft echter ook samen gewerkt met J.Cole (op het album ‘4 Your Eyez Only’) en hij is genomineerd voor zijn werk op het album ‘Ego Death’ van The Internet. Ook zit zijn debuutalbum eraan te komen.

Onderstaand filmpje zal binnen nu en afzienbare tijd vast ook zorgen voor wat meer bekendheid voor de ietwat verlegen producer. Hierin laat hij namelijk zien dat hij zijn beats gewoon met z’n iPhone maakt. Wat op zich al een prestatie is, maar des te geweldiger is als je hoort hoe goed het klinkt.

Steve Lacy is a pretty big deal. He’s part of the band The Internet, he’s a producer for J. Cole and Kendrick Lamar, and he just put out his first solo album which he made on his iPhone.

Via Ballinnn’.

UPDATE: het verhaal van hoe Steve als medeproducer op ‘DAMN.’ eindigde.

 

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden