Ticketshop

Muziek

11 jul
In gesprek met: Afrolosjes!
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Stilstaan is voor hen een mythe die met de tijd vergeten is. Door middel van opzwepende sounds met Afrikaanse invloeden, weet Afrolosjes als geen ander hoe je het menselijk lichaam het best kunt laten bewegen! Maar wie zit er achter deze partij? Wat is hun visie en waar gaat deze sound naartoe?

In aanloop naar het Vunzige Deuntjes Festival 2019 laten we je kennis maken met onze hosting partners. Voor het tweede deel in deze serie gaan we in gesprek met één van de oprichters van Afrolosjes.

Benieuwd naar de sound die zij naar het festival brengen? Beluister dan de door Giordan Chase gemaakte mixtape en ontdek hier hoe Afrika klinkt!

 

Zou jezelf even kunnen voorstellen?
“Mijn naam is Angelo Bromet en ik ben samen met de artistieke en productionele mensen verantwoordelijk voor Afrolosjes. En mijn aandeel is de zakelijke kant.”

Waarom ben je Afrolosjes gestart?
“Omdat ik het talent om me heen zag en het gevoel had dat ze meer zouden kunnen bereiken met de juiste zakelijke aansturing.”

Hoe belangrijk is Afrolosjes voor jou en waarom?
“Voor mij is niet Afrolosjes belangrijk, maar wel de mensen met wie wij het opbouwen. Ik ken vele van ze al aardig wat jaartjes en heb ze zien opgroeien. Ik gun ze het maximaal haalbare en wil daarbij mijn bijdrage leveren.”

Waar komt de fascinatie voor de afro-cultuur vandaan?
“Het team van Afrolosjes is er mee opgegroeid en zijn in Nederland de voorlopers voor deze generatie. En samen zijn we ambassadeurs voor zowel de muziek als de Cultcha’.”

Hadden jullie liever de stage zonder Wasserette gedaan?
“Nee hoor, muziek gaat juist om samen komen en delen. Daarnaast hebben we een hele goede connectie met die guys. En als het nog even kan is er ook een gezonde competitie, want Salute heeft Giordan Chase onlangs uitgedaagd.”

Wat is de boodschap die je met Afrolosjes naar buiten wilt brengen?
“This is what Africa sounds like, dat is 1 boodschap. En samen met de inzet van velen komen we het verst. Want dit is een familie, met een gezamenlijke missie en individuele ambities.”

Waar denk je dat het heen gaat met Afromuziek?
“De sound is enorm aan het pieken en dat gaat er voor zorgen dat er steeds meer Afro-artiesten gaan komen. En het is nu al niet meer weg te denken en ik denk dat dit nog wel wat jaartjes aanhoudt.”

 Wat is op dit moment jou favoriete afro artiest?
“My guy Amartey, omdat mijn liefde voor muziek ook om passie gaat. En omdat ik zijn journey heb mogen volgen, raakt hij mij nog steeds het meest. Maar slaap niet op Berano, want this guy is on fire!!!”

Wat vind je positief en negatief aan de huidige scene en waarom?
“De scene heeft veel bereik, maar minder liefhebbers. Alles draait om hitjes, maar voor mij gaat met ook om ontdekken van nieuwe dingen. Shit dope vinden voor dat anderen het hebben ge-cosigned.”

Wat kunnen mensen verwachten van jullie stage op het festival?
“The same as every night Pinky, world domination!!!! #pinkyandthebrain”

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden