Ticketshop

Lijstjes

3 jun
5 plekken in Utrecht waar je ’s nachts de beste snacks kan halen
Door: Julia Bakker

Vaste vunzigerds weten ondertussen wel dat we vaak onze eigen cateraar, de Smaakversterker, mee hebben. Helaas kan dat niet altijd. En daarom hebben we een aantal plekken voor je verzameld waar je na een heerlijk avondje Vunzige Deuntjes Utrecht terecht kan voor de lekkere trek.

’T hoekje

Deze snackbar ligt tegenover het Neude en wordt dan ook altijd druk bezocht na of zelfs al voor het uitgaan. Ondanks de drukte wordt je snel geholpen. Negen van de tien keer maak je hier nieuwe vrienden omdat het een gezellige bedoeling is, letterlijk op de hoek.
Open tot 5:00 op vrijdag en zaterdag.

De oaseboom

Geen zin om ver te gaan zoeken naar een snackbar vanaf Tivoli? Geen probleem. De Oaseboom zit al voor het Neude. Kleine snackbar, maar goede snacks. Omdat hij wat rustiger is dan ’T hoekje kan je hier altijd zitten als je na het dansen niet meer kan staan. In tegenstelling met de meeste plekken in Utrecht kan je hier wel een uurtje langer nog je snacks halen.
Open tot 6:00 op vrijdag en zaterdag.

El Greco

Als je na uitgaan zin hebt in wat anders dan een patatje oorlog of frikandel speciaal ben je hier aan het juiste adres. Ze verkopen ongelofelijk lekkere Griekse snacks en de beste pita gyros van Utrecht!
Open tot 5:00 op vrijdag en zaterdag.

Het eethuis

Net als bij El Greco heeft het eethuis meer te bieden dan Turkse pizza’s en kebab. Wil je ’s nachts nog een salade eten, belegde broodjes of een lekkere grill schotel zit je hier gebakken.
Openingstijden onbekend.

Musa’s Place

Als je echt extreem veel honger hebt raad ik aan om hierheen te gaan. Bij Musa’s place komt alles wat je bestelt in grote hoeveelheden. De hot wings en kipnuggets zijn hier trouwens ook top.
Openingstijden tot 4:00 op vrijdag en zaterdag.

Tot snel bij Vunzige Deuntjes in Utrecht!

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden