Ticketshop

Lijstjes

23 apr
11 boys die je tegenkomt tijdens een vunzig avondje uit
Door: Shivani Boer

Het is uitbrakzondag en morgenochtend klets je je vriendinnen bij over je vunzige stapavond van dit weekend. En stiekem hoop je dat de week snel voorbij gaat, zodat je op vrijdag en/of zaterdag weer alles (vunzig) kan overdoen én verbeteren. Wellicht gaat het langs je heen, maar als je erop let, herken je deze type boys tijdens élk (vunzige) feestje…

De zieke player

Je herkent hem aan zijn gladde praatjes en als jij hem afwijst, loopt hij doodleuk naar de volgende. Het enige waar deze boy op uit is, is scoren: tongen, nummers fixen en uiteindelijk iemand mee naar huis nemen.

De arrogante hottie

Hij is knap en weet dat maar al te goed. Toch wel echt een mega afknapper als een knappe boy dan mega arrogant blijkt te zijn. Ach, het gaat uiteindelijk om het totale plaatje… Right?

De hoofd-op-muziekmaat-knikker

Deze boy is te stijf, kan gewoon echt niet dansen of is wellicht te verlegen. Wel altijd hilarisch als je hem met zijn hoofd ziet meeknikken op de beat, wel jammer dat alleen zijn hoofd beweegt. Waar blijven die heupen?

De boy die altijd met zijn ‘gang’ staat

Deze boy wijkt never af van zijn groepje. Ze staan dan ook altijd bij elkaar, vaak tegen een muur of bar. Vooral kijkend naar al het oestrogeen wat wild aan het dansen is.

De boy met de te gekke dansmoves

Deze boy kan zo goed dansen dat je hem bijna wilt aanspreken om te zeggen dat je hem herkent van ‘So You Think You Can Dance’. Diep vanbinnen weet je dat dat niet zo is en sta je vaak met een groepje om hem heen, te snapchatten hoe hij aan het battlen is.

De uitslover

Deze boy dénkt dat ‘ie kan dansen, maar hij heeft totaal geen gevoel voor ritme. Op een rustige beat beweegt hij wild met zijn armen en benen. Je geniet intens vanaf een afstand en vind het ergens wel heel dapper van hem.

De gluurder

Deze boy is creepy. Hij zoekt de hele nacht oogcontact met je. Zelfs als je nadrukkelijk zijn prikkende ogen negeert, gaat hij expres langs je lopen en naar je lachen. Nog enger als jullie geen woord uitgewisseld hebben en hij je de volgende dag opeens volgt op Instagram…

De shy guy

Deze boy is schattig en verlegen te gelijk. Soms een beetje nerdy, soms intens knap. Maar hij weet in ieder geval niet wat hij met zichzelf aan moet, laat staan met jou. Stap op hem af en maak een keer een praatje, het zal hem een boost van zelfvertrouwen geven.

Tot slot de drie b’s: bezweet, bezet en/of bezat

Either way: get out of there. Allereerst wil je geen zweet op je lijf, laat staan van een ander: ‘ieuhl’. Of de boy is bezet. And his jealous girlfriend is watching you, dus wees op je hoede. Of de boy is behoorlijk bezat, dronken, lam, hoe je het ook wilt noemen. Ren, nu het nog kan.

Herken jij (een van) deze types? Of ontbreekt er een? Laat het ons weten in een reactie!

 

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden