Ticketshop

Lifestyle

13 mrt
6 tips voor een perfect fitness-lichaam op Instagram
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Je zal het vast wel gezien hebben op alle social media. Iedereen fitnesst en iedereen eet vet gezond tegenwoordig. Iedereen behalve jij. Waar halen ze de tijd vandaan? Hoezo werkt iedereen alleen maar salades naar binnen? En waarom wil het jou maar niet lukken om zoveel af te vallen? De waarheid is dat iedereen het massaal aan het faken is.

Huh? Faken? Ja, faken. Er is helemaal niet zoveel voor nodig om er op foto’s goed uit te zien. Af en toe je buik in houden. Een beetje letten op je houding en voilá! Met onderstaande tips kan ook jij je voordoen als een fitnessfreak.

1 Let op je houding

Het is belangrijk dat je ten alle tijden op je houding let. Zwaartekracht is your enemy! Zorg er daarom altijd voor dat je je torso zo recht mogelijk houdt.

Vergeet je benen ook niet uit elkaar te houden!

2 De juiste hoek

De hoek waarin je de foto neemt is bepalend voor wat er op de foto zichtbaar is. Een vetrol is bijna net zo makkelijk te vermijden als de onderkin die je eigenlijk niet hebt.

3 Span je spieren

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar het behoeft toch herhaling. Als je een fitness-selfie maakt, vergeet dan vooral niet ook even de juiste spiertjes aan te spannen.

4 Kleding

De juiste kleding kan een enorm verschil maken. Let daarop bij het maken fitness-selfies.

5 Net gegeten? Nog niet posten!

Iedereen weet toch dat je buik alleen maar uitzet na het eten. Het is helemaal niet handig om vlak na het eten selfies te gaan lopen posten.

6 Lichtval

Elke fotograaf kan beamen dat het juiste licht bij het maken van foto’s van cruciaal belang is. Hoe de schaduw valt heeft direct effect op elke vorm. Hou hier daarom rekening mee!

Bron: Froot.nl

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden