Ticketshop

Lang leve het internet

14 mrt
Obsessieve fans zijn achter het geslacht van Beyoncés tweeling gekomen
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Weet je nog hoe Beyoncé haar laatste zwangerschap bekendmaakte? Nee? Laat ons je even helpen herinneren:

Alles wat deze dame op social media doet en deelt is lang van tevoren gepland en ingecalculeerd. We weten niets dat we niet mogen weten. Zo lijkt het tenminste. Daarom is er de Beyhive die elke zorgvuldig geplande move ontleedt. Je bent fan of niet, toch?

Deze foto stond op het moment dat dit artikel in elkaar werd geflanst een schamele zeventien uur online. Wat is er zo speciaal aan deze foto, vraag je je misschien af (of niet, als je actief lid bent van het onderzoeksteam van de Beyhive). Dat zal de onderstaande tweet je even haarfijn uitleggen!

Iedereen weet dat celebs hun kleren één keer dragen en daarna weggooien. Het feit dat ze deze oorbellen uit 2008 weer in heeft, moet dus wel significante betekenis dragen. Nu is het zo dat ze normaliter meerdere hints dropt. Zo dropte ze er drie voor haar album Lemonade en twee voor de aankondiging dat ze zwanger was van de tweeling waarvan we nu het geslacht denken te weten. Oplettende lezers zien hier echter een patroon (3-2-1), maar goed, je weet het nooit! Misschien komen er nog meer hints. We wachten het rustig af.

Bron: Elite Daily

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden