Ticketshop

Lang leve het internet

4 mei
Ken jij deze vormen van Netflix cheating al?
Door: Julia Bakker

Ben jij wel eens bang dat je lief je bedriegt op een avondje uitgaan? Dan heb ik nieuws voor je, tegenwoordig vindt er een nieuwe digitale vorm van vreemdgaan plaats. En dan heb ik het niet over buiten het boekje kijken op apps zoals Tinder of Happn, maar nee het enige echte nieuwe ‘Netflix cheating’.

Hoe fijn is het om romantisch met je bae een serie te volgen op Netflix, maar kennelijk kan je zelfs hiermee bedrogen te worden. De wereld voelt zich zo bedrogen dat we dus besloten om het een naam te geven. Nadat de naam Netflix cheating was bedacht, bleek dat er zelfs verschillende soorten cheaters zijn. Hieronder staan ze voor je op een rijtje.

The ‘sorry not sorry’-cheater

Dit zijn misschien wel de ergste van de ergste. Deze groep heeft totaal geen spijt van het netflix cheating én zou het zelfs nog vaker doen als ze zeker wisten dat ze niet betrapt zouden worden. Sneaky bastards dus.

The sleepless cheater

Denk je rustig te gaan slapen met je lover, sneakt deze cheater er nog even uit om verder te kijken naar die oh zo spannende serie. Het schijnt wel dat dit het meest gebeurt bij getrouwde stellen, dus misschien hoef je je hier nog niet druk om te maken.

The serial-cheater

Deze cheaters weten maar niet van ophouden. Maar liefst 4 keer of meer zijn ze gaan verder kijken zonder jou. 11% van deze groep verstopt zich zelfs in een andere kamer om verder te kijken zonder jou. Sorry zeggen ze ook niet zo vaak: maar 30% van deze groep biedt zijn excuses aan.

The loyal streamer

Om dit artikel met een positieve vibe af te sluiten eindigen we met de loyal streamer. Bovenstaande groepen mogen dan wel groeien maar the loyal streamer is at the moment de grootste groep met 54%. Deze groep vindt dat er meer voordelen zitten aan samen kijken dan stiekem alleen verder kijken.

Maar wanneer loop je het meest gevaar om bedrogen te worden door je partner? Ik zet het hieronder even voor je op een rijtje zodat je weet wanneer je op moet passen!

  1. Nadat je in slaap valt
  2. Wanneer een van jullie op zakenreis is
  3. Wanneer je op je werk bent.

Ken jij een echte netflix cheater of verdenk jij er iemand van? Laat het ons weten!

 

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden