Ticketshop

Lang leve het internet

9 mrt
Jezus heeft ook Tinder
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

We hebben allemaal liefde nodig. Zo ook onze Heer en Verlosser. Omdat Hij snapt dat daten zich tegenwoordig (op z’n minst gedeeltelijk) heeft verplaatst naar de digitale wereld, zit ook Jezus tegenwoordig op Tinder. En wat blijkt? Tinderjezus is best wel smooth.

Zo heeft Hij bijvoorbeeld op zijn profiel staan dat Hij voor je zou sterven, wat toewijding toont. Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat Hij daar wel een punt heeft. De dames waar Hij sinds het aanmaken van zijn profiel mee is gematcht, kunnen dit ook beamen.

Beetje jammer dat hij wel altijd dezelfde openingszin gebruikt.

Natuurlijk is dit niet echt de zoon van God. In een interview met de Huffington Post geeft Tinderjezus aan dat dit allemaal is begonnen als een grap, omdat hij van vrienden hoorde dat nogal op de echte Jezus leek.

“Everyone has been telling me I look like Jesus, so it was natural. At first, I was getting a match every five swipes, but now it’s every other swipe.”

Dat Tinderjezus zichzelf als een toegewijd Christen ziet, weerhoudt hem er niet van de naam van onze Heer te gebruiken om dates te scoren. Ondanks aanvankelijke twijfel.

“I questioned it a little bit, but it’s not meant to be insensitive. I never claimed to be Jesus.”

Net als de echte Messias (waarschijnlijk) heeft Tinderjezus geen vast type waar hij op valt.

“Jesus loves everybody. But I’d like someone who is good at philosophical conversations. My best date was with a woman who was throwing puns back at me in character. That was the highlight.”

De enige die de lol hier niet heel erg van in ziet is de mama van Tinderjezus. Die is bang dat men hem wat zou willen aandoen naar aanleiding van dit alles.

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden