Ticketshop

Interview

23 aug
Wie is: Thomas Gurney-Champion?
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Zoals velen van jullie weten is de Vunzige Familie vrij groot. Er komen veel namen voorbij en we snappen heel goed dat jullie moeite hebben overal een gezicht bij te plaatsen. Daarom gaan we iedereen, of in elk geval een hoop van de vaste gezichten die er bij ons rondlopen, introduceren via deze rubriek.

Hoe ben je bij VD terecht gekomen?
Ik kende Stacey al een aardige tijd. Ik denk dat ik Stacey net leerde kennen voordat VD begon en ik organiseerde zelf ook feestjes, toentertijd Orthogon Wolf. Ik vond het heel erg leuk om te zien hoe dat ging met VD. Ik heb altijd vanaf de zijlijn meegekeken en op een gegeven moment ben ik zelf ook wel redelijk vaak bij VD langs geweest en ik heb er zelf ook gedraaid. Toen ging ik in Antwerpen studeren en nadat ik terug kwam heb ik Stacey een keer aangesproken: “Hey, kan ik niet wat betekenen voor Vunzige Deuntjes? Lijkt me leuk. Ik heb al die tijd vanaf de zijlijn mee gekeken en het lijkt me leuk om mee te doen in het team.” Stacey deed toen alle marketing zelf en hij wilde eigenlijk meer op de achtergrond bezig zijn met de lange termijnvisie. Hij was dus op zoek naar iemand voor marketing en toen ben ik dat gaan doen.

Wat is jouw functie bij VD?
Ik doe bij VD de marketing en de communicatie samen met mijn collega Jercy. En wat houdt dat in? Social media; offline campagnes; het bedenken van campagnes; ticketupdates; er zit ook een deeltje PR bij. Dat is het zo’ n beetje.

Foto: Daniil Lavrovski

Wat trok je aan?
Ik heb van kinds af aan sowieso altijd een voorliefde voor hiphop gehad, dus muzikaal gezien vind ik het een heel leuk concept. Daarnaast vind ik het familiale van Vunzige ook heel erg mooi. Zoals ik al zei, ken ik Stacey al best een tijdje. Ik kende het hele team eigenlijk al en ik merkte dat het echt een grote familie was. Dat vind ik iets heel erg moois aan het concept, dus dat trok mij ook heel erg aan.

Wat doe je nog naast VD?
Ik draai ook. Als dj eigenlijk wel wat anders dan wat we met VD doen. Ik draai iets meer elektronisch, iets meer house en iets meer Afrikaanse dingen. Daarnaast draai ook bij VD. Ik denk dat het voornaamste is.

WERELDWIJS is van jou toch?
Ja, Wereldwijs doe ik ook. Een feestje in Disco Dolly, dat vooral gericht is op wereldmuziek. Een beetje house ook… Funk. Ik organiseer dat samen met Koenraad aka Juan Beukeboom aka 0 Six Energy aka DJ Jean Neukeboom. Dat is eigenlijk een begonnen uit voorliefde voor Afrikaanse muziek, want dat vonden Koen en ik allebei heel tof. We hebben allebei Orthogon Wolf georganiseerd en daarna heb ik Club Coutoure, Pony en nog wat concepten gedaan.

Ik wilde naast VD iets dat gewoon lekker laagdrempelig is, waarbij je niet iedereen op Facebook hoeft aan te spreken om ze over te halen om naar je feestje te komen, zoals we bij Orthogon Wolf bijvoorbeeld altijd deden. Daardoor ben je altijd de hele tijd hard aan het pushen. VD gaat heel goed, maar we zijn altijd hard aan het pushen en we zijn er altijd hard voor aan het werk. Ik dacht dat als ik er nog iets naast wilde doen dat het dan lekker laagdrempelig moest zijn en Disco Dolly is daar de perfecte plek voor. Het is er altijd gezellig en we doen ook echt wel ons best ervoor. Het is meer een gezellige avond waar wij ons muzikale ei in kwijt kunnen. Dus ja. Dat organiseer ik; ik draai; ik heb een vriendinnetje.

Foto: Exsterno-Photography

Heb je dingen die je met VD wil bereiken?
Ik heb dus gestudeerd in Antwerpen en naast het feit dat ik erbij ben gekomen om de marketing te doen, zei Stacey ook tegen mij dat hij met VD naar België toe wilde en dat ik daar een sleutelrol in moest gaan spelen vanwege mijn netwerk. Dus daar zijn we nu mee bezig en dat gaat hartstikke goed so far. We zitten nu in Antwerpen en Gent. Dit was niet geheel toevallig ook één van mijn persoonlijke doelen en we zijn dat nu gewoon aan het verwezenlijken. We hebben nu twee steden en Leuven komt daar straks ook nog bij en als België veroverd is gaan we verder.

En een ander doel is ook om op langere termijn meerdere festivals te gaan organiseren.

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden