Ticketshop

Interview

1 sep
Wie is: Julia ‘Sojuju’ Delekh?
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Zoals velen van jullie weten is de Vunzige Familie vrij groot. Er komen veel namen voorbij en we snappen heel goed dat jullie moeite hebben overal een gezicht bij te plaatsen. Daarom gaan we iedereen, of in elk geval een hoop van de vaste gezichten die er bij ons rondlopen, introduceren via deze rubriek.

Wie ben je?
Ik ben Julia Delekh aka Sojuju en ik ben programmeur bij Vunzige Deuntjes.

Wat doe je precies?
Ik zorg ervoor dat elke editie een planning heeft qua artiesten, ik bedenk line-ups en ik verzorg alles wat met de artiesten te maken heeft. Zoals dat ze er op tijd zijn; dat ze alle benodigde informatie krijgen; dat hun gastenlijst aangeleverd wordt; de muzikale briefing (dat dj’s weten hoe ze moeten draaien).

Hoe ben je bij VD terechtgekomen?
Ik heb Stacey voor het eerst ontmoet toen ik tijdens Vunzige Deuntjes Festival op het talentenstage draaide. Kort daarna zag ik een vacature online komen Ik heb een brief gestuurd, ben uitgenodigd voor een gesprek en sindsdien zit ik hier, hahaha! Ik ben begonnen als stagiair(e) en ik heb mezelf omhoog gewerkt tot vaste programmeur.

Wat trok je aan?
Ik wilde sowieso in de evenementenbranche werken, dus die vacature was natuurlijk een topkans. Vunzige Deuntjes was toen al vrij groot aan het worden, dus waarschijnlijk wilde heel veel mensen er wel werken. Toen ik er bij kwam, heb ik m’n passie gevonden in programmeren. Ik kan er m’n punctuele en organisatorische ei in kwijt.

Wat vind je leuk aan werken bij VD?
Je zit nooit stil en het is altijd een uitdaging. Elk weekend hebben we wel een editie (soms meerdere op één avond) en daar werk ik natuurlijk heel hard aan mee. Daarnaast ontmoet je steeds nieuwe mensen die al dan niet deel gaan uitmaken van de Vunzige Fam.

Waar hoop je nog te bereiken bij VD?
Ik heb mezelf als programmeur geprofileerd en dat is wat ik wilde.

Wat doe je naast VD?
Ik ben al 3,5 jaar dj. Dat is nog niet zo heel lang eigenlijk. Daarnaast heb ik mijn eigen boekingskantoor, Woods Agency. We hebben zes artiesten, waaronder twee mc’s. En ik heb gewoon mijn eigen leventje.

Je geeft verder geen feestjes ofzo?
Ik heb het wel eens geprobeerd, ook met Stacey en Julian. Ik bedenk me nu trouwens dat ik ook een keer Sojuju & Friends-avond heb georganiseerd. Vunzige Deuntjes is echter zo groot dat dit het merendeel van m’n tijd inneemt en ik daarnaast geen tijd heb om nog feestjes te organiseren.

Hoe ben je altijd zo foto-ready?
[bloedserieus] Een sensor… [lacht]

Je bent niet stiekem model geweest in een ver verleden?
Nee, geen interesse.

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden