Ticketshop

Interview

2 nov
Wie is Jercy Semmoh?
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Zoals velen van jullie weten is de Vunzige Familie vrij groot. Er komen veel namen voorbij en we snappen heel goed dat jullie moeite hebben overal een gezicht bij te plaatsen. Daarom gaan we iedereen, of in elk geval een hoop van de vaste gezichten die er bij ons rondlopen, introduceren via deze rubriek.

Wie ben je?
Jercy Semmoh. Ik ben 31 jaar oud en samen met Stacey één van de oprichters van Vunzige Deuntjes.

Semmoh… Niet Semmeaux?
Nee, dat heb ik ooit zo op Facebook gezet omdat men het dan ineens wel goed uitspreekt. Ironisch, want hoe het op FB staat, is het tegenovergestelde van fonetisch. Later gingen allerlei mensen dat nadoen, maar goed. Daar zullen we het maar niet over hebben.

Wat doe je bij VD?
Nu ben ik contentmanager. Ik ben verantwoordelijk voor de website: als er Vunzige Deuntjes Redactie bij een artikel staat heb ik het geschreven. Daarnaast beheer ik onze Spotify, onze Insta en denk ik mee over de rest van de marketing. Maar ik ben ook heel lang cheerleader geweest.

Foto: Jordi Wallenburg

Hahaha! Wat?!
Ik was altijd degene die op de djbooth stond te dansen. Vaak zonder shirt. Op een gegeven moment ging dat een eigen leven leiden, wat wel een beetje minder was.

Hoezo was dat minder?
Ik had nou eenmaal niet elke keer zin om m’n kleren uit te trekken. Ik begon er überhaupt mee omdat ik het gewoon superwarm had, dus het was een soort van win/win voor mij. Totdat mensen het dus van me gingen eisen.

Da’s inderdaad niet heel chill. Je bent er toch ook een tijdje tussenuit geweest?
Klopt. En nu ben ik weer back.

Wat heb je gedaan?
Ik ben verhuizer geweest; ik heb bij twee marketingbureaus gewerkt en ik ben tussendoor even werkloos geweest.

Hoe zijn jullie erbij gekomen om VD op te zetten?
Wij dachten dat we betere feestjes konden geven dan de feestjes die er toen gegeven werden. Naast het feit dat we ergens soort van gelijk hadden, waren we één van de eerste organisaties die door hadden hoe we Facebook konden inzetten en dat heeft heel erg bijgedragen aan ons succes.

Foto: Jordi Wallenburg

Wat vind je leuk aan werken bij VD?
Dat ik met m’n beste vrienden werk en daarnaast ook nog eens doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.

Wat hoop je nog te bereiken met/bij VD?
Het plan is om de wereld te veroveren met VD.

Wat doe je naast VD?
Ik schrijf superveel. Je kunt het meeste lezen op Bun Arrogant.

Hoe spreek je dat uit?
Once and for all: bun = boeng en dat betekent goed. Er staat ‘goed arrogant’, want dat ben ik. Tenminste, Jercy Semmeaux is supermega arrogant én hilarisch. Jercy Semmoh is eigenlijk heel lief. Vraag maar aan Arend of Sharon.

Hoe vond je dit interview gaan?
Voor iets dat ik volledig zelf heb geschreven, best matig. Ik dacht dat ik grappigere vragen kon stellen of leukere antwoorden uit mezelf kon trekken, maar helaas.

Foto: Daniil Lavrovski

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden