Ticketshop

Interview

6 dec
Wie is Tyrell Pinedo?
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Wie ben je?
Ik ben Tyrell Pinedo, 24 jaar. Ik ben nog student, Media en Entertainment Management in Haarlem. Momenteel in het vijfde jaar van mijn vierjarige opleiding, dus het gaat heel goed.

Wat doe je bij VD?
Tegenwoordig help ik vooral activiteiten begeleiden tijdens de evenementen. Dus als er een boy naar je toe komt die zegt dat je een big booty hebt en je een shotje wodka kan krijgen in ruil voor een tegenprestatie, ben ik het waarschijnlijk. Als je zelf een guy bent, is het waarschijnlijk Mitchell die je aanspreekt.

Tyrell en Mitchell (r.). Foto door Marvin Duiker.

Hoe ben je bij VD terechtgekomen?
Lang verhaal. Ik ben begonnen als bezoeker, maar wel pas laat hoor. Ik heb die hele Bitterzoet-tijd gemist. De eerste editie in Paradiso ben ik ingestapt. Een vriendin van mij was ambassadeur en die zei dat ik daarheen moest. Toen zijn we met een groepje gegaan en het was hartstikke leuk. Er waren bijna alleen maar dames; de mannen waren in de minderheid; de muziek was leuk; de sfeer was chill.

Dus ik was gelijk verkocht en toen vroeg ik aan die vriendin of ze nog meer ambassadeurs zochten. Op dat moment niet meer voor Amsterdam, maar wel voor Alkmaar en dat is m’n hometown! Dus zo gezegd. Op een gegeven moment was er een borrel voor ambassadeurs waar ik Stacey en Arend heb leren kennen. Ik heb ze ook maar meteen om een stageplek gevraagd. Zodoende ben ik stage gaan lopen bij Vunzige Deuntjes en de rest is geschiedenis.

Wat trok je aan?
Sowieso het feestje zelf dat, nogmaals, veel dames aantrekt. Heel veel. De muziek is chill, de sfeer ook. En om even een veelgelezen cliché te herhalen: het is één grote community. Ook de mensen die er nieuw bij komen, voelen als familie.

Foto door Jordi Wallenburg.

Wat vind je leuk aan werken bij VD?
Dat het niet voelt als werk. Je bent aan het werk en natuurlijk zijn er dingen die moeten gebeuren, maar het voelt gewoon heel chill.

Wat hoop je nog te bereiken?
Een eigen feestje, net zoals de jongens van Wasserette. Dat is wel een ambitie van mij uiteindelijk. Ik ben nu nog bezig met m’n studie, maar dat is over een paar maanden klaar en dan gaan we kijken. Wie weet is het wel iets met of bij VD.

Het lijkt me sowieso wel leuk om zelf ook activiteiten te bedenken voor tijdens events.

Nog andere toevoegingen?
Kom vooral langs om zelf te ervaren hoe Vunzige Deuntjes is.

Foto door Jordi Wallenburg.

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden