Ticketshop

Interview

16 nov
Wie is Chadley Ballantine?
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Zoals velen van jullie weten is de Vunzige Familie vrij groot. Er komen veel namen voorbij en we snappen heel goed dat jullie moeite hebben overal een gezicht bij te plaatsen. Daarom gaan we iedereen, of in elk geval een hoop van de vaste gezichten die er bij ons rondlopen, introduceren via deze rubriek.

Wie ben je?
Ik ben Chadley Ballantine. Ik ben zesentwintig. Vader van een dochter van twee. Alleenstaande vader, hint [lacht].

Wat doe je bij VD?
Ik ben fulltime party-animal en ik ben dj. Dat was het wel zo’n beetje.

Geen ambassadeur?
Ik zie mezelf niet meer als ambassadeur. Sorry hoor! Daar ben ik zo onderhand een beetje uit gegroeid. Ondertussen ben ik gepromoveerd naar dj [lacht].

Foto: Marvin Duiker

Hoe ben je bij VD terechtgekomen?
Altijd als wij in de stad uit gingen, werden we overal geweigerd. Toen kwam Rowan op een gegeven moment heel enthousiast naar ons toe dat ‘ie wat had gevonden. “Hier word je niet geweigerd en er zijn veel kippen.” Dat is trouwens een directe quote, dus dat mag je erbij zetten.

Toen waren we er een keer heen met een groepje en de mannen waren zwáár in de minderheid, dus wij waren fan. Uiteindelijk ben ik toen ambassadeur geworden.

Wat trok je aan?
De grote hoeveelheid dames en het gebrek aan mannen zorgde ervoor dat wij heel veel aandacht kregen en dat sprak me eigenlijk wel aan… Toen! Ondertussen ben ik dat natuurlijk al ontgroeid [lacht].

Wat vind je leuk aan draaien bij VD?
Iedereen is gewoon lekker zichzelf. Niemand doet uit de hoogte en gaat gewoon lekker los. Ook kan je gewoon lekker alles draaien, want het meeste wordt gewoon opgepikt door het publiek.

Foto: Rosa Quist

Dus… Je bent begonnen als ambassadeur, toen ging je draaien en je hebt zelfs al op het festival gedraaid. Wat hoop je nog te bereiken met/bij VD?
Ik wil wel eens zo’n buitenland-boeking! Zulke dingen lijken me ook echt tof om te doen voor VD.

Wasserette is jouw feestje, toch?
Ja, met dank aan VD die ons eigenlijk een beetje hebben gepusht. Wasserette begon ooit als een hosting in de NYX, ‘Wasserette by Ballantine’ en ondertussen hebben we er zes uitverkochte edities in Bitterzoet op zitten.

Wat wil je nog bereiken met Wasserette?
Een eigen stage op Vunzige Deuntjes Festival, misschien een stage op Open Air ooit. En uiteindelijk een eigen festival natuurlijk!

Wil je nog iets kwijt?
Like m’n pagina en volg me op insta!

Foto: Falkpictures

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden