Ticketshop

Huishoudelijk

7 aug
We hebben weer wat vacatures voor jullie verzameld
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

We hebben al eens eerder een kort lijstje aan vacatures samengesteld en daar kregen we zulke goede reacties op dat we dat vaker gaan doen. Leuk toch? Nou, without further ado hier dan de vacatures.

Q-factory

Stagiair(e) marketing & publiciteit (m/v)
Heb jij altijd al willen werken op de marketing afdeling van een podium? Dan is dit je kans! Q-Factory is vanaf september 2017 opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons fulltime voor een periode van 5 maanden kan ondersteunen op het gebied van marketing & publiciteit. Je bent medeverantwoordelijk voor de promotie van Q-Factory evenementen en Q-Factory als locatie zelf. Meer info vind je hier.

Warner Music Benelux

Stagiair(e) digital marketing & content creatie (m/v)
Functieomschrijving & werkzaamheden:

  • Het creëren van content (images, video en tekst) voor artiestencampagnes.
  • Ondersteunen op het gebied van social media marketing campagnes.
  • Het analyseren van marketingcampagnes op platforms als Facebook en Google Analytics.
  • Aandragen van nieuwe inzichten, trends en ontwikkelingen.

Meer info vind je hier.

SENA

Stagiair(e) Communicatie / Digitale media (m/v)
Wij verwachten dat je het bestaande team (een Manager en twee medewerkers) ondersteunt bij de uitvoering van onze contentmarketing strategie. Je zult dus veel content gaan mappen, maken en plaatsen. Je hebt gevoel voor huisstijl en ‘mooie dingen’. InDesign, video editing en sociale media kennen geen geheimen voor jou. Je schrijft met gemak je eigen teksten (foutloos!). Je zorgt er daarna voor dat onze content ons publiek bereikt. En als het bijvoorbeeld druk is omdat we een evenement organiseren voer je daar ook voorkomende werkzaamheden voor uit. Meer info vind je hier.

Melkweg

De Melkweg zoekt op korte termijn een Online Marketingmedewerker. Het betreft een functie voor 32 uur per week.
Wij zoeken een ervaren online marketeer / community manager, die affiniteit heeft met de Melkweg en ons kan helpen om onze online marketing op hoog niveau te houden. Zelfstandig, maar in nauwe samenwerking met het marketingteam en onder aansturing van het Hoofd Marketing & Ticketing werk je aan doorontwikkeling van het online marketingbeleid. In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de marketing & communicatie van alle concerten en andere activiteiten van de Melkweg. Meer info vind je hier.

Succes!

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden