Ticketshop

FAQ

FAQ – CORONAVIRUS

De overheid heeft op 09 juli 2021 aangekondigd dat alle evenementen t/m 13 augustus 2021 afgelast dienen te worden. Helaas geldt dat ook voor alle evenementen van Vunzige Deuntjes. Voor het evenement op 24 juli bij Terras van de Nacht onderzoeken we nog wat de mogelijkheden zijn. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hopen na 13 augustus 2021 weer met jullie te mogen dansen. Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen voor onze evenementen na 13 augustus.

Heb je vragen over het Vunzige Deuntjes Festival? Dan verwijzen we je door naar www.vunzigedeuntjesfestival.nl/info.

 

Zullen er extra maatregelen zijn op de Vunzige Deuntjes feestjes en het festival?

Er zullen weinig tot geen extra maatregelen gelden tijdens onze geplande evenementen. Dat houdt in dat 1,5 meter afstand en mondkapjes dragen niet verplicht zal zijn. Wel wordt er bij de ingang een bewijs van een negatieve test of een vaccinatiebewijs gevraagd om toegang te krijgen tot het evenement.

Moet je gevaccineerd zijn of een negatieve test overleggen?
De Nederlandse overheid stelt het verplicht om in het bezit te zijn van een vaccinatiebewijs dan wel een negatief testbewijs om toegang te verkrijgen tot het evenement.

Moet je dan je eigen negatieve test aanleveren of kun je bij het evenement zelf laten testen?
Je zult zelf moeten zorgen voor een negatieve toegangstest. Voor alle informatie en het maken van een afspraak kun je terecht op https://www.testenvoortoegang.org/.

Wat als ik in quarantaine moet in de periode dat Vunzige Deuntjes plaatsvindt?
Uiteraard is dit een vervelende en onverwachte situatie. Indien je kunt aantonen dat je in quarantaine moet, kun je een voucher aanvragen ter waarde van je ticket waarmee je naar andere evenementen van Vunzige Deuntjes kunt. Je kunt je ticket uiteraard ook via het officiële resale platform Ticketswap aanbieden om andere fans de kans te geven erbij te zijn.

Wat als ik vlak voor het evenement positief test?
Uiteraard is dit een vervelende en onverwachte situatie. Logischerwijs kun je dan niet naar het evenement komen. Indien je kunt aantonen dat je enkele dagen voor het evenement positief getest bent, kun je een voucher aanvragen ter waarde van je ticket waarmee je naar andere evenementen van Vunzige Deuntjes kunt. Je kunt je ticket ook via het officiële resale platform Ticketswap aanbieden om andere fans de kans te geven erbij te zijn.

Moet ik me ook laten testen als ik gevaccineerd ben?
Op basis van de informatie die nu beschikbaar is zou dat niet het geval zijn. Het zou gaan om een vaccinatie óf een negatieve test. Eén van de twee opties zou dus voldoende moeten zijn. Mocht hier verandering in komen, dan zullen we je hierover informeren.

Wat als ik me niet wil laten vaccineren en geen test wil doen?
Op last van extra maatregelen opgelegd vanuit de overheid kun je dan geen toegang krijgen tot het evenement. Daarom stellen we je in de gelegenheid om een voucher aan te vragen ter waarde van je ticket waarmee je naar andere evenementen van Vunzige Deuntjes kunt. Je dient dit voor 1 juli 2021 bij ons bekend te maken via deze link. Tickets die na 11 juni 2021 zijn aangekocht komen hier niet voor in aanmerking, omdat deze maatregel vanaf dat moment bekend is gemaakt. Na deze datum kun je je ticket uiteraard ook via het officiële resale platform Ticketswap aanbieden om andere fans de kans te geven erbij te zijn.

Ik heb een ticket voor een Vunzige Deuntjes feestje dat omwille van corona is verplaatst of afgelast. Wat nu?

Alle kaartkopers van onze evenementen hebben een uitgebreide e-mail ontvangen dan wel via het evenement op de hoogte gesteld over alle opties met betrekking tot het behouden van je ticket, het aanvragen van een voucher of het aanvragen van een refund.

Ik heb een ticket voor 10 Jaar Vunzige Deuntjes in de AFAS Live, dat omwille van corona is verplaatst. Wat nu?

Alle kaartkopers voor 10 Jaar Vunzige Deuntjes in AFAS Live hebben een uitgebreide mail ontvangen met alle opties met betrekking tot het behouden van hun ticket, het aanvragen van een voucher of het aanvragen van een refund. Hierop zijn bepaalde voorwaarden van toepassing, welke je HIER vindt.

Ik kan niet naar de nieuwe datum van het evenement. Wat nu? 

Let op: de deadline voor het aanvragen van een voucher voor onze club evenementen en festival is verstreken. Dit is helaas niet meer mogelijk.

Voucher

De voucher is geldig voor het Vunzige Deuntjes Festival en bijna alle Vunzige Deuntjes evenementen, uitgezonderd van een aantal club edities waarvan de kaartverkoop via het poppodium verloopt. Daarnaast is deze voucher ook geldig voor alle evenementen die georganiseerd worden door onze partner ID&T Events. Concreet zijn dit Amsterdam Open Air, Mysteryland, Festival Macumba, Valhalla, Sensation, Milkshake en Welcome to the Future. De voucher is geldig tot 31 december 2022, zodat je ruim de tijd hebt om een goed alternatief uit te kiezen. Alle tickethouders hebben een mail gekregen met verdere instructies voor het aanvragen van een voucher.

De Vunzige Deuntjes edities bij de volgende podia zijn helaas niet te bezoeken met een voucher:

  • Tivoli, Utrecht
  • Paradiso, Amsterdam
  • Podium Victorie, Alkmaar
  • Terras van de Nacht, Amsterdam
  • Patronaat, Haarlem
  • Gebr. de Nobel, Leiden
  • Poppodium 013, Tilburg
  • Burgerweeshuis, Deventer
  • Metropool, Hengelo
  • Luxor Live, Arnhem

 

Heb je een ticket in je bezit voor één van bovenstaande locaties? Helaas laat het ticket systeem van deze poppodia het niet toe om ook een voucher aan te bieden. Alle kaartkopers hebben een mail ontvangen van het poppodium met verdere informatie.

Let op: de deadline voor het aanvragen van een voucher voor onze club evenementen is sinds 21 april verstreken. Dit is helaas niet meer mogelijk.

 

Tot wanneer kan ik een refund aanvragen?

Het aanvragen van een voucher of refund kan t/m 21 april 2020 via de mail die je als ticketkoper hebt ontvangen. Alle aanvragen die daarna worden ingediend kunnen helaas niet in behandeling genomen worden. De desbetreffende tickets zullen dan automatisch geldig worden voor het vervangende evenement in jouw stad.

 

 

FAQ ALGEMEEN

Wat is de minimale leeftijd om toegang te krijgen bij een feestje van Vunzige Deuntjes?
Al onze feestjes zijn 18+. Dit is in verband met onze vergunningen, die van de club waar wij ons feestje hosten en natuurlijk in verband met de Nederlandse wet m.b.t. het schenken en nuttigen van alcohol aan minderjarigen.

Moet ik mijn legitimatie meenemen?
Er kan altijd om legitimatie worden gevraagd, het is dus verstandig deze bij je te hebben.

Er is iets fout gegaan bij het kopen van mijn kaartje!
Wij zijn heel druk met het organiseren van feestjes, de kaartverkoop besteden wij dus uit aan derden. Soms gaat dit via het poppodium die hun eigen ticket systeem hanteren of één van de vele derde partijen zoals Eventbrite en Paylogic. Via de websites van deze services kun je een contactformulier invullen en/of staat een nummer vermeld waarmee je contact kunt opnemen. Kijk dus even bij welke partij je je kaart aan het kopen bent, zij kunnen je dan verder helpen.

Ik heb mijn kaartje nooit ontvangen!
De meeste van onze tickets worden verkocht via Eventix. Is dit het geval geweest (check het even op de plek waar je het ticket hebt aangeschaft)? Dan kun je je ticket terugvinden via deze link. Is deze verkocht door een andere ticket partij? Dan adviseren we je om contact met hen op te nemen! Vunzige Deuntjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor tickets die niet ontvangen zijn.

Waar kan ik mijn kaartje kopen?
Koop altijd via de link die wij bij ons event plaatsen (al onze events kun je hier vinden).

De Vunzige Deuntjes editie waar ik heen wil is uitverkocht, hebben jullie niet stiekem nog wat kaarten?
Wij proberen op onze event pagina altijd duidelijk te communiceren of er nog kaarten zijn. Soms zijn er nog kaarten aan de deur, maar dat posten we dan ook van te voren. Uitverkocht is echter vaak gewoon uitverkocht. Mocht je op de eventpagina tickets aangeboden zien worden pas dan goed op! Er zijn heel veel oplichters actief. Wij adviseren altijd tickets te kopen (en ook evt. te verkopen) via Ticketswap. Daar kun je dus het beste proberen nog een ticket te bemachtigen. Onze extra tip is om daar ook nog even het profiel op Ticketswap van de persoon waar je van koopt te bekijken. Daar kun je zien of iemand al vaker kaarten heeft verkocht, hoeveel Facebookvrienden iemand heeft (zijn het er maar 3 dan klopt er iets niet) en of het gekoppelde telefoonnummer is gecontroleerd.

Verder kun je ook nog even op de pagina van het evenement kijken of er nog winacties bezig zijn en daar je geluk proberen. Mocht het niet lukken hopen we je snel weer op een van onze andere evenementen te zien!

Moet ik mijn kaartje printen?
Het is mogelijk om je kaart te printen maar we kunnen hem ook vanaf je telefoon scannen. Zorg dat bij de entree je scherm op helder staat zodat de scanner de barcode goed kan lezen.

Waar en wanneer komen de foto’s online?
Bij praktisch iedere editie van Vunzige Deuntjes worden er foto’s gemaakt. De foto’s van onze eigen fotografen komen altijd online op de Facebook pagina van Vunzige Deuntjes. We weten nooit precies wanneer omdat we afhankelijk zijn van de fotografen die de foto’s leveren. Echter streven wij er na dit zo snel mogelijk na het event te doen (dinsdag of woensdag heeft ook onze eigen voorkeur).

Er is een foto van mij gemaakt maar hij staat er niet bij?
Daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Als het onze eigen fotograaf was en de foto is niet door de selectie gekomen kan dat bijvoorbeeld zijn dat de foto niet gelukt is (onscherp, ogen dicht, etc.). Het kan ook zijn dat wij 2 fotografen hadden rondlopen en dat de rest nog online moet komen. Ook kan het zo zijn dat het een fotograaf was die er niet namens ons bij was en dat die foto’s op een andere Facebook pagina of website zijn beland.

Er staat een foto van mij online en die wil ik heel graag offline hebben!
Wij honoreren praktisch altijd dit verzoek, wat we wel even van je vragen is om via Facebook zelf de foto te rapporteren zodat wij de link direct toegestuurd krijgen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Let op: bij het bezoeken van onze evenementen ga je ermee akkoord dat er foto’s van je gemaakt worden en deze voor promotionele doeleinden worden gebruikt. Wil je dat er geen foto’s van je gemaakt worden? Geef dit dan vooraf aan bij de organisatie en aan het begin van de avond bij de fotograaf!

Hallo! Ik ben dj/club eigenaar/fotograaf/een awesome persoon en ik wil heel graag…
…op jullie feestje draaien.
…jullie feestje in mijn club.
…foto’s maken op jullie feestje.
…dat jullie een zaal hosten op mijn feestje.
…met een marktkraam op 1 van jullie festivals staan.
…stage lopen bij Vunzige Deuntjes.
…etc..

Wij staan altijd open voor leuke ideeën, nieuwe talenten, vruchtbare contacten, bloeiende concepten. We kunnen niet ontkennen dat we veel van dit soort aanvragen binnen krijgen en dus niet altijd ja kunnen verkopen.
Om de aandacht te trekken van de, binnen de organisatie van Vunzige Deuntjes, verantwoordelijke persoon raden we je dan ook aan om je verhaal zo compleet en duidelijk mogelijk te brengen.

Ik wil graag een V.I.P. tafel bestellen!
Helaas pindakaas, wij doen niet aan VIP tafels op onze feestjes, wij vinden het veel leuker om iedereen op de dansvloer te zien! Mocht er het een keer zo zijn dat er wel tafels zijn zullen wij hier specifiek op Facebook in het event of via een post op onze pagina dit laten weten.

Wanneer is de volgende editie van Vunzige Deuntjes weer bij mij in de buurt?
Via onze agenda kun je alle events zien die wij de komende tijd organiseren.

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden