Ticketshop

Events

12 apr
Deze 5 acts gaan wij zaterdag sowieso checken op Paaspop
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Aanstaande zaterdag is Paaspop, de onofficiële start van het festivalseizoen. Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat we onderdeel mogen zijn van dit stukje Nederlandse geschiedenis en we zijn dan ook van plan een nieuwe betekenis aan het woord fissa te geven. Máááár dat is allemaal pas vanaf een uur of half tien. Omdat we geen enkele kans om gratis een festival te bezoeken onbenut zullen laten, gaan we er lekker vroeg heen. Tot het zo ver is, gaan we dit gaan we allemaal checken tot we zelf de tent op z’n kop mogen zetten.

Kuenta i Tambu

Kuenta i Tambu is een band die je nu zo onderhand op elk festival wel een keer hebt kunnen zien. Ze hebben zelfs een keer op het podium gestaan bij onze vrienden van Zoete Zin. Ze maken muziek geïnspireerd op traditionele Afro-Caribische muziek in combinatie met Europese dance en maken veelvuldig gebruik van instrumenten als cajon, pandeiro, chapi en kachu, naast drums en conga’s. Kortom: wereldmuziek in een toegankelijk jasje. We gaan hierheen omdat Jercy ze nog nooit in het echt heeft meegemaakt.

Zwart Licht

Kenners weten dat Zwart Licht een act is waar je sowieso altijd heen moet. Het doet er niet toe op welk festival het is of hoe vaak je ze al hebt gezien. Elk nieuw optreden is een totaal andere en geweldige ervaring. We weten niet hoe Akwasi het doet, maar hij weet het toch elke keer weer te flikken. De term ‘plaatsvervangende aanheid’ was nog nooit zo op z’n plaats. We gaan hierheen omdat het verplichte kost is.

Stööki Sound

Stööki Sound is wat je krijgt als je UK bass, hiphop, grime en een theelepeltje trap in een blender gooit. DJ Lukey en Jelacee zijn hun plek in de muziekwereld met verve aan het veroveren terwijl ze trouw blijven aan hun hiphop- en grimeroots. Ook zoeken ze steeds hun grenzen op, wat meer dan verrassende tracks oplevert. Hier gaan we heen op aanraden van Julia, die ze al eerder heeft gezien.

Benny Rodriguez

De mislukte Martin Garrix. Althans, zo noemt hij zichzelf. Wij kennen Ben (zoals wij ‘m mogen noemen) natuurlijk nog van By The Creek Festival afgelopen jaar. Wat een ervaring was dat, zeg. Tijdens Paaspop zal hij dat nog eens dunnetjes over doen met een set van twee uur. Gaan we heen omdat Stacey veel te lang geen goede house en techno heeft gehoord.

Het Foute Uur

Even heerlijk met z’n allen meeblèren met de foutste nummers die je kent. Gaan we heen omdat Thomas bij ons op kantoor ook altijd een echt foute plaat moet horen.

Doe Maar

Doe Maar behoeft natuurlijk geen introductie. Het is Doe Maar. Onze avond is dan al in volle gang, maar wij moeten hier even heen. Gaan we checken omdat Arend ouder is dan ‘ie eigenlijk toe wil geven.

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden