Ticketshop

Events

4 feb
Kaartverkoop Vunzige Deuntjes Festival 2021 gestart!
Door: Vunzige Deuntjes Redactie

Neem afscheid van de voorpret en join the family: tickets voor het Vunzige Deuntjes Festival 2021 zijn nรบ verkrijgbaar via onze ticketshop!
๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜?
โœ” ๐˜Ž๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ 2021?
Je ontvangt dan een e-mail van ons om de resterende 50% te betalen. Zodra we de betaling binnen hebben, ontvang jij je definitieve ticket. Let op: bij doorgang van het evenement is het niet mogelijk om je aanbetaling retour te ontvangen. Dit wijkt af van onze algemene voorwaarden en is leidend.
โ€
โœ˜ ๐˜Ž๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ง๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ 2021?
Dan kun je een refund aanvraag doen, en krijg je het bedrag van je ticket(s) binnen 4 weken teruggestort. Let op: er wordt โ‚ฌ1,50 per bestelling aan refund kosten gerekend. Dit zijn de kosten die wij zelf moeten maken bij onze ticket provider om dit in werking te zetten. We hopen op je begrip.
We kunnen niet wachten om weer samen het bos door te dansen. (Hopelijk) tot snel, liefjes! โค๏ธ

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden