Ticketshop

Vunzige deuntjes

29 jul
Diemerbos

Line-up

De Jeugd van Tegenwoordig [live]
Ronnie Flex [live] | Jonna Fraser [live] | Sef [live]
Jayh Jawson & Deuxperience band [live]
Mula B & LouiVos [live] | Freddy Moreira
ChildsPlay | Johnny 500

ZATERDAG 29 JULI

VUNZIGE DEUNTJES STAGE

FIESTA MACUMBA STAGE

ZWARTE KOFFIE STAGE

CROSSOVERS & OVER THE MOON STAGE

LIVE STAGE

ZONDAG 30 JULI

VUNZIGE DEUNTJES STAGE

AFROLOSJES STAGE

CHIPS STAGE

HIPPE TYPES B STAGE

LIVE STAGE

PRAKTISCHE INFO

Kluisjes:
Er zijn kluisjes beschikbaar op het festival terrein. Deze staan bij het pad na de entree en kosten €7 voor een medium formaat en €9 voor een large formaat.

Muntjes:
3.5 muntjes kosten €10,- en kunnen op het terrein door middel van cash of pin aangeschaft worden. Er staan muntenhokken bij de lockers, de foodcourt en het main stage veld. De muntjes zijn beide dagen geldig. Let wel op: muntjes zijn aan het eind van de dag niet inwisselbaar of te gebruiken op de afterparty’s.

Gastenlijst:
De gastenlijst is beide dagen tot 16.00 geopend. Gastenlijst bezoekers kunnen zich melden bij de guest desk bij de entree.

Passe-partout:
Voor passe partout (weekender) houders is er een aparte rij. Bij binnekomst krijg je een bandje dat het gehele weekend geldig is. Je kunt ook enkel op de zondag naar binnen met je passe-partout ticket.

Sigaretten:
Deze zijn te koop op het terrein.

Deurbeleid:
– Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.
– Drugs worden niet toegestaan.
– Het is 18+. ID is verplicht.

BEREIKBAARHEID

Pendelbus: 
Vanaf het Amstelstation wordt er een pendeldienst ingezet. De bus vertrekt vanaf Julianaplein 1. Kaartjes voor een enkele rit kosten €5 en kunnen aangeschaft worden in de bus of bij een verkoper voor het instappen. Let wel op: deze dienen met cash betaald te worden!

Openbaar vervoer:
Naast de pendelbus is het ook mogelijk om met de tram of bus te komen. Ga naar Amsterdam Bijlmer ArenA en neem hiervandaan stadsbus 66 richting IJburg. Je stapt uit bij de halte Vinenbrug, vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen. Ook buslijnen 153, 155, 202, 328, 375, 376, 377, 378, 379, 602 stoppen op deze halte.

Eigen vervoer:
Kom je op de fiets of met de auto? Gebruik dan als navigatie adres ‘Muiderstraatweg 63’. Fietsers parkeren buiten het Diemerbos. Er zijn twee stallingen: één bij de autoparkeerplaats en één bij de fietsbrug over de Stammerdijk. Let wel op: de fietsenrekken worden zondag avond na het festival verwijderd. Als je je fiets aan een rek vastzet, zorg er dan voor dat je deze niet laat staan! Op het terrein zijn tevens een beperkt aantal auto parkeerplaatsen beschikbaar, een parkeerkaart kost €12,50 voor de hele dag. Deze dienen van te voren aangeschaft te worden via deze link:http://bit.ly/2kEwUpi

 

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

# Altijd Vunzig

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden