Ticketshop

Vunzige deuntjes

18 sep
Amsterdamse Bos | Amsterdam

Line-up

Line-up TBA

Blok 18 september 2021 in je agenda, liefjes: we hebben een nieuwe datum voor ons Vunzige Deuntjes Festival! Juni komt waarschijnlijk iets te vroeg, maar we hebben goede moed dat we later in de zomer weer kunnen samenkomen. Stuur je kapper een berichtje wanneer het weer kan, zet die manicure alvast in optie en join the family: we gaan het Amsterdamse Bos weer aankleden!Β β€οΈΒ πŸ’ƒ
π—§π—Άπ—°π—Έπ—²π˜π˜€
Bij het afrekenen van je tickets doe je een aanbetaling van 50% + €1,50 service fee (per bestelling), zodat je niet meteen het hele bedrag hoeft te betalen.
βœ”οΈŽπ˜Žπ˜’π˜’π˜΅ 𝘩𝘦𝘡 𝘧𝘦𝘴𝘡π˜ͺ𝘷𝘒𝘭 π˜₯𝘰𝘰𝘳 π˜ͺ𝘯 2021?
Dan ontvang je direct een e-mail om de betaling af te maken. Je krijgt hiervoor 7 dagen de tijd. Je ontvangt daarna je ticket(s). Besluit je om jouw aanbetaling niet af te maken, terwijl het festival wel doorgaat? Dan wordt je aanbetaling niet gerestitueerd. Dit wijkt af van onze algemene voorwaarden en is leidend.
✘ 𝘎𝘒𝘒𝘡 𝘩𝘦𝘡 𝘧𝘦𝘴𝘡π˜ͺ𝘷𝘒𝘭 𝘯π˜ͺ𝘦𝘡 π˜₯𝘰𝘰𝘳 π˜ͺ𝘯 2021?
Dan kun je een refund aanvraag doen, en krijg je het bedrag van je ticket(s) binnen 4 weken teruggestort. Let op: er wordt €1,50 per bestelling aan refund kosten gerekend. Dit zijn de kosten die wij zelf moeten maken bij onze ticketprovider om dit in werking te zetten. We hopen op je begrip.
π—£π—Ώπ—Άπ—·π˜€ π˜π—Άπ—°π—Έπ—²π˜:
Een groot deel van de tickets is al verkocht, waardoor er geen early bird trappen meer beschikbaar zijn. Hieronder vind je de ticket prijzen exclusief service fee’s. Je betaalt nu dus 50% van het totaalbedrag hieronder.
Regular ticket: €49,50 [UITVERKOCHT]
Late ticket: €54,50
Final ticket: €59,50
We kunnen niet wachten om weer samen te dansen. Tot snel!
Liefs, Vunzige Deuntjes ❀️

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

# Altijd Vunzig

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden