Ticketshop

Vunzige deuntjes

24 jul
Terras van de Nacht, Amsterdam (Geannuleerd)

Line-up

TBD

LET OP: dit evenement is in verband met de huidige corona-maatregelen geannuleerd. 
GEEN 1,5 meter en GEEN mondkapjes. WEL deuntjes, WEL dansen, WEL knuffelen en WEL vunzigen! ❤️

YES LIEFJES: 24 juli zijn we terug bij Terras van de Nacht, en gaan de corona-restricties de prullenbak in! Zittenblijven? Mag, maar liever niet, want ER GAAT WEER GESCHUURD WORDEN! Kortom: vunzig doen als vanouds! ❤️

 

Shift 1: 12.30 – 17.30

Shift 2: 18.00 – 23.00

 

Tickets gaan per tafel van 2, 4 en 6, zodat je in ieder geval een plekje hebt om met je squad bij te komen van al dat geschuifel. Zien we jullie daar? ?

 

Voorzorgsmaatregelen:

Om toegang te krijgen tot Terras van de Nacht is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang van het evenement laat testen, of aan kunnen tonen dat hij/zij gevaccineerd is.

1. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een gratis afspraak in te plannen bij jou in de buurt.
2. Selecteer ‘Horeca’ als event waar je naartoe gaat en vul de datum en tijd in wanneer jouw terras-shift begint.
3. Voer je adres in en krijg te zien waar en wanneer je kunt testen zodat je QR code geldig is tijdens je terrassessie bij Terras van de Nacht.
Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Terras van de Nacht.
Om toegang te krijgen, moet je naast je terrasreservering ook je coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of geprint laten zien bij de ingang. Doorloop daarvoor stap 4 t/m 7.
4. Download de CoronaCheck-app via de appstore.
• Apple: https://apps.apple.com/nl/app/coronacheck/id
• Android: https://play.google.com/store/apps/details…
5. Zet je testuitslag om in een QR-code. Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt via de mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.
6. Je laat vervolgens jouw QR-code in de CoronaCheck-app of je geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van Terras van de Nacht.
7. Is je QR-code geldig? En is je reservering van Terras van de Nacht gescand? Dan mag je naar binnen!

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

De overheid heeft aangegeven dat het vanaf eind juni mogelijk is om als volledig gevaccineerde ook een QR code te genereren in de CoronaCheck App. Helaas kunnen we dit niet garanderen en raden we je aan om sowieso een test via TestenVoorToegang.nl in te plannen!

WE LATEN JE NIET TOE ALS JE GEEN (GELDIGE) QR CODE HEBT VIA DE APP OF EEN UITGEPRINTE VERSIE DAARVAN. ELKE RESERVERINGSHOUDER MOET EEN EIGEN QR CODE HEBBEN.

Laat een reactie achter 0 comments

Got Something To Say:

# Altijd Vunzig

Website made in Amsterdam by SwiftWeb - Algemene voorwaarden